torstai 9. kesäkuuta 2016

#10 pikainen lentokone postaus!

Moi, istun nyt lentokoneessa matkalla italiaan ja ajattelin tässä tylsyydessä kirjoittaa vähän postausta! Ei mikään aiheellinen tai ihmeellinen postaus, mutta tylsyyden vuoksi tässä kirjoittelen vähän päivän tapahtumista. Puhelimessa on muuten 10% akkua ja koneessa ei ole latureita/en ole huomannut niitä jos on.

Aamulla ehkä kymmen jommalla kummalla puolella lähdettiin viemään Töpöä (meidän kissaa) Nannalle hoitoon reissun ajaksi. Kun oltiin Töpö viety lähettiin kotiin, laitettiin tavarat autoon ja lähettiin ajamaan kohti Helsinkiä, kello oli siinä vaiheessa vähän vajaa yksitoista aamupäivällä. Ajellessa pysähdyttiin kerran, ostettiin jotain syömistä ja jatkettiin matkaa, kentälle päästyämme käytiin kaikissa turvatarkastuksissa yms. Ihan normaalisti niin kuin aina. Lento lähti 
n. Neljän maissa iltapäivällä ja lennon pitäisi siis kestää noin kolme tuntia. Istun pikkusiskoni Julian ja hänen kaverinsa Venlan kanssa lentokoneessa, muut istuvat vähän kauempana meistä. Kaverini Saga perheineen tulee Sunnuntaina perässä Italiaan! 
Onneksi koneessa on Wifi niin on jotain tekemistä, oon nyt esim. Katsellut youtubesta videoita ja nyt kirjoitan tätä postausta! 


Koneessa on kyllä iha valoisaa, mutta koska tarkensin ikkunaan niin kamerassa muut paikat pimentyi:D

Teen muuten ainakin yhden postauksen Italiasta sitten kun ollaan taas takasin suomessa! Koska ollaan lähes kolme viikkoa reissussa niin ei luultavasti tule sinä aikana postauksia, tai sitten jos on verkko yhteydet ja se muutenkin onnistuu niin ehkä sitten saattaakin tulla, ei voi tietää. Mutta jos ei tule niin pahoittelen jo etukäteen postaus taukoa!

-janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti