Colibri

Oikea nimi: Stjärnsunds colibri
Rotu: Dartmoor
syntynyt: 2009

Ensimmäisen kerran mentiin Kiviojille kesällä 2015 kun tallilla oli kesätauko, kävimme silloin kokeilu tunnilla. Kesätauon loputtua syksyllä aloitimme sitten kiviojilla. Kun ensimmäisen kerran menimme vakitunnille kiviojille, menin Daalialla ja silloin en ainakaan muista kovin suuresti kiinnittäneeni huomiota koko poniin. Vasta kun ensimmäisen kerran kiipesin Colibrin selkään niin tajusin kuinka ihana poni se on, ihastuin siihen heti! Siitä lähtien olen mennyt sillä lähes joka tunnilla, (en nyt tietenkään aina mutta usein :D ).
Moni ei tykkää Colibrista sillä se on aika itsepäinen ja ehkä vähän laiskanpulskea. Ollaan Colibrin kanssa tehty aika monipuolisesti kaikkea ja aina kun tunnilla ollaan tehty jotain muuta kuin oltu kentällä perus koulua niin olen mennyt colibrilla: esteitä kentällä sekä maastossa, peltorallittelua, maastoilua...

Edellinen minulle yhtä tärkeä poni oli entinen hoitoponini Salama jota hoidin muutama kesä sitten, Salama siis myytiin. Meni kauan ja sinä aikana vaihdoimme ratsastuskoulua muutaman kerran, kaikkialla oli kivoja poneja, mutta ei yhtään niistä jäänyt samalla tavalla kaipaamaan tallin vaihtojen jälkeen. Sitten viime syksynä tapasin Colibrin ja siihen tykästyin heti!
                                               - Every rider has that one special horse,
                                       that one horse who changes everything about them -


                                                                            -janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti