maanantai 3. heinäkuuta 2017

#21 uiskentelua ja uudet saappaat!

Viime viikolla oli viimeinen tunti kiviojilla ennen kesätaukoa, sekä viimeinen tunti Katin oppilaina, sillä syksyllä opettajaksemme vaihtuu Pami. Tämä postaus on enemmän kuvapainotteinen, sillä kuvia tuli lähemmäs 2000, joten valinnanvaraa riittää!
Menin siis Leijalla jälleen kerran, mentiin ensin kentälle jossa noustiin selkään, sekä heitettiin kengät jalasta koska haluttiin mennä mahdollisimman rennosti :D Siitä sitten lähdettiin kahlailemaan (mentiin kyllä vähän syvemmällekin). Leija meni kivasti ja oli ihan innoissaan! Kasteltiin kaikki kun ravattiin ohi, sekä meinattiin kerran käydä makaamaankin sinne veteen (ei onneksi kuitenkaan):D
Lopuksi tultiin vielä ottamaan parit laukat sekä jumppailemaan kentälle. Katin mukaan olin ensimmäinen joka Leijalla oli laukannut ilman satulaa, ja siltä se aluksi vähän tuntuikin kun koko ajan nousi väärä laukka ja pieniä pukkeja lenteli muutama. Saatiin kuitenkin muutama ihan onnistunutkin pätkä!

kuvat c) Heidi Nisonen ja muutama laidunkuva c) Sara Laakkonen , iso kiitos niistä!


Meillä oli kaikilla samanlaiset lippikset ihan sattumalta, eli ei ollut suunniteltua:D


Paras porukka <3


Colibri <3
Tää poni opetti miulle tosi paljon, kiitos kaikesta ja toivottavasti nähään vielä <3


näitä kuvia ois ollu niiiiin paljon lisää, mutta päätin etten nyt laita kaikkia tähän yhteen postaukseen!
Tilasin muuten pitkän etsinnän jälkeen itselleni ratsastussaappaat. Lähdettiin Nannan kanssa etsimään saappaita ensin Vantaalta, sitten Espoosta ja lopuksi päädyttiinkin Keravalle josta sitten molemmat löysimme mieleisemme! Päädyin tilaamaan De Niro merkkiset saappaat ruskeassa värissä. Aluksi olin sitä mieltä, että vain mustat kelpaavat mutta sitten tykästyinkin ruskeaan niitä pidellessäni jalassa. Ruskean sävy oli juuri täydellisen tumma, eikä sellainen vaaleanhailakka. Pidin myös siitä miltä ne tuntuivat jalassa. Nahka oli pehmeää eikä mistään suunnasta puristanut tai painanut. Jouduin siis tilaamaan ne, koska kaupassa ei olut valmiina tarpeeksi kapealla varrella varustettuja saappaita. En siis ole vielä saanut niitä kotiin joten tarkempaa mielipidettä tulee täännekin kunhan olen niitä hetken päässyt käyttämään ja testaamaan. 

Kiitos kun luit!

6 kommenttia:

 1. Nää on kyllä mahtavia kuvia, ihanan kesäisiäkin! :) Kiva, että löysit hyvät saappaat! Muistan, kun itse etsin sopivia, eikä se todellakaan ollut mitään helppoa puuhaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Jep ei kyllä todellakaan ollu helppoa, saatiin aikaakin melkein 10h kulumaan siihen :D

   Poista
 2. Nää kuvat oli kyllä niin kivoja sekä ihania!

  VastaaPoista