perjantai 26. helmikuuta 2016

#4 Maanantain 22.2 Arskailua !

Moi.Viime maanantaina pikkusisoni Julia oli mukana Arskalla. Tietenkin ennen ratsastusta harjasimme ponin läpikotaisin, laitoimme suojat ja varustimme ponin. Käveltiin kentälle ja kentällä ehdin vähän ratsastamaan ravia ja käyntiä. Jossain vaiheessa kentälle tuli kaksi muuta hevosta ja myö päättettiin sitten siirtyä maastoon vähän kävelemään. Kentällä Julia nousi selkään ja ratsasti sitten koko maaston, pikku kuvaus hetkeä lukuun ottamatta. Laitan tähän vielä vähän kuvia maanantailta, suurimassa osassa on Julia, koska ne kuvat olivat jotenkin onnistuneempia.
Kerron tässä vielä vähän eilisestä (torstai) ratsastus tunnista. Mentiin ilman satulaa ja menin Colibrilla. Se oli jälleen kerran ihan tosi ihana, niin kuin aina. Mutta eilen se oli poikkeuksellisen reipas ja kuuliainen. Alku tunnista tehtiin ihan perus alkuverrytelyä, käveltiin, ravailtiin ja tehtiin voltteja ja sen sellaista. Tehtiin tasapaino juttuja esim. ravailtiin ilman käsiä yms.
Käveltiin hetki ja sitten ruettiin laukkailemaan. Colibri oli reipas ja sihahti melkeimpä paikaltaan laukkaan. Laukkailtiin pitkiä sivuja ja kenttää ympäri. Laukkojen jälkeen loppu verkkailtiin ihan
normaalisti.

Jossain vaiheessa tällä tai ensi viikolla tulee Arskan varusteiden esittely postaus. Teen niitä yhteensä neljä osaa,
osa 1: ratsastus varusteet (satula, suitset, satulahuovat ja pari muuta juttua)
osa 2:  loimet
osa 3: harjapakin sisältö
osa 4: muut tavarat, jotka eivät kuulu mihinkään noihin muihin.

ps. En tiiä miks noi kuvat on tolleen vinossa, mutta toivottavasti niitä voi silti katsoa:)!
Kiitos kun luit<3

-janita

1 kommentti: