perjantai 5. helmikuuta 2016

#1 Eka postaus ja itseni esittely!

Moi. Joku on saattanut joskus ehkä törmätä miun ja Nanna yhteiseen blogiin. Ollaam siis Nannan kanssa päätetty nyt tehdä omat blogit. Ensin atteltiin, että mie ottaisin sen meidän yhteisen blogin itselleni ja Nanna tekisi sitten uuden, mutta päädyttiin kuitenkin nyt siihen, että molemmat tehtiin omat. Se meidän yhteinenkin blogi jatkaa toimintaansa mutta siitä voi käydä lukemassa tarkemmin sieltä meidän yhteisestä blogista johon pääse tästä!
Mutta jottei tästä tulisi ihan tylsää ja tavallista ensimmäistä postausta niin kerron tässä vähän itsestäni ja harrastuksestani ratsastusesta!

Olen siis Janita, muutaman kuukauden päästä 13 vuotias tyttö. Ratsastusta harrastan tällä hetkellä Kiviojan ponitallilla. Tämän blogin tarkoitus on toimia vähän niin kuin miun ratsastus päiväkirjana jonne kerron ratsastunneista ja muusta hevosin liittyvästä ja muustakin aina silloin tällöin! Olen ratsastanut aika monella muullakin tallilla, mutta niistä lisää myöhemmin ratsastus historia postauksessa.
Blogissa esiintyy varmasti monissa postauksissa kaverini Nanna jonka kanssa olen samalla luokalla ja samalla ratsastus tunnilla, sekä pikku siskoni Julia joka ratsastaa myös meijjän kanssa samalla tunnilla.
 Nanna käy ratsastamassa Arska nimistä ponia, siitä voit lukea tarkemin tästä! Niin ja tämä siis liittyy minuun ja tähän blogiin siten, että minäkin olen siis menossa ratsastamaan Arskaa kunhan saataisiin ensin sovittua koeratsastus, kun on ollut kylmä ja kentät jäässä tai sitten ei ole muuten vaan käynyt. Tässä taisi olla tärkeimmät tiedot ratsastukseen liittyen. Kerron vielä vähän Kiviojalta miun lempi poneista tähän loppuun.

Stjärnsunds Colibri   "Colibri"
rotu: dartmoorin poni
säkä: 120cm
Colibri on miun ihan ykkös suosikki koko tallilta, tykkään siitä koska se on hieman haastava ja juuri sopivan kokoinen! Colibrilla on kolme varsaa ja nuorin niistä sytyi 2015! Colibri on aikamoinen köntys ratsastaessa, mutta kun sen saa liikkumaan niin se on ihan tosi kiva! Voisin kertoa Colibrista vielä paljon mutta en nyt kirjoita tähän enempää.

Pirttirannan Daalia "Daalia" "Dale"...
rotu:connemara
säkä:149,5cm
Daaliasta tykkään tosi paljon, koska se on mukava ja kuuliainen ratsastaa. Se on reipas mutta silti jarrutkin löytyy!

Pirttirannan Etydi "Etydi"
rotu:connemara
säkä:140cm
Etydi on hyvin reipas poni eikä siksi käy ihan pienten tunneilla. Etydi on tosi kiva ratsastaa ja sillä on mielestäni kivat askellajit. Etydi on syntynyt 2010 eli se on vielä aika nuori.


Julia ja Reiska
               
Nanna ja Myrä

Janita ja Harri

-janita
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti