keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

#12 Kesäkuun suosikit!

Moi, taas kerran  tuntui siltä, että edellinen kuukausi hujahti hurjan nopeasti! Kesälomaa on ollut jo hieman yli kuukausi ja lähi päivinä sää on ollut melko huono. Vähän yli puolet kesäkuusta vietettiin Italiassa, TÄSTÄ pääset viime postaukseen jossa kerroin vähän yksityiskohtaisemmin reissusta!
Nyt asiaan, eli kesäkuun suosikkeihin!

KUUKAUDEN BLOGI:

Kuukauden blogi on ollut ehdottomasti Viivin hevosblogi! Viivi bloggasi aikaisemminkin, mutta sitten lopetti ja laittoi bloginsa yksityiseksi, seurasin blogia jo silloin. Nyt Viivi on taas aloittanut bloggaamisen !


Ulkoasu: Ulkoasu (en laske tähän banneria) on minun makuuni vähän jopa liiankin yksinkertainen, reunoilla voisi siis mielestäni olla vähän enemmän juttuja, toki se on makuasia (Miulla on muuten omakin ulkoasu vähän vielä kesken, oon yrittänyt vähän säätää niitten koodien kanssa, mutta en varmaan koskaan tuu niitä tajuamaan:D 
Joten sen puolesta mie en oo oikee tyyppi arvostelemaan näitä:D). Muuten tykkään ulkoasusta paljon! Musta teksti näkyy hyvin sinisellä pohjalla ja fontti on selkeä lukuista ja siksi tekstejä on kiva lukea. En tiedä enää mitä oikein sanoisin, mutta kaiken kaikkiaan kivan näköinen ulkoasu!


Banneri: Mielestäni banneri on sopivan monimutkainen ja tykkään yläreunassa olevasta tekstistä. Taustalla olevat hevosen kaviot toimivat hyvin bannerissa, niistä tulee sisältöä banneriin ja lisäksi ne ovat kivan näköisesti tekstin alla. Hieno banneri!Lempi postaukseni viivin blogista viime kuulta: "MUN COMEBACK"

Viivin blogi on suhteellisen vähän aikaa sitten luotu joten postauksia on ehtinyt ilmestyä vasta kaksi, joten valitsin niistä mielstäni paremman.
Pidin enemmän ihan ensimmäisestä postauksesta nimeltä: "MUN COMEBACK".
En nyt kummemmin osaa sitä perustella, mutta helppo lukuista ja sujuvaa tekstiä, kivoja ja laadukkaita kuvia Viivistä ja Daaliasta!

Kannattaa käydä kurkkaamassa Viivin blogi ja tässä on linkki sinne: KLICK!KUUKAUDEN RATSU: 

Kesäkuussa ehdin käydä Italian reissun takia vain kerran kiviojilla tunnilla ja kerran Arskalla. Mutta tykkäsin paljon Daaliasta jolla menin koulutunnin. Tehtiin sillä tunnilla avotaivutuksia ja laukkaympyröitä. Siltä tunnilta ei ole yhtään kuvaa:( Mutta meni ihan kivasti ja kyllä se Daalia vaan aina on yhtä kiva!


KUUKAUDEN TAPAHTUMA:

Tuntuu, että mainitsen tästä Italian reissusta täällä koko ajan, mutta nyt vielä kerran:D Oltiin siis 9-27.6 Italiassa ja oli kiva reissu ja siitä voit käydä lukemassa vähän tarkemmin edellisestä postauksesta jonka kirjoitin, sinne pääset TÄSTÄ!


Miulla on muuten omakin ulkoasu vähän vielä kesken, oon yrittänyt vähän säätää niitten koodien kanssa, mutta en varmaan koskaan tuu niitä tajuamaan:D 
Joten sen puolesta mie en oo oikee tyyppi arvostelemaan näitä:D
Meillä on muuten vähän uusia heppakuviota suunnitteilla, niistä sitten lisää myöhemmin erillisessä postauksessa, jos nyt toteutuvat!

-janitaEi kommentteja:

Lähetä kommentti