keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

#20 Long time no see!

Moi piiiitkästä aikaa! Otsikko kuvastaa aika hyvin tätä tilannetta, sillä siitä kun olen viimeeksi julkaissut postauksen on kulunut jo ihan liaan kauan aikaa. Turha varmaan alkaa selittelemään, mutta en ole yksinkertasesti vaan jaksanut kirjottaa eikä senpuoleen ole kyllä ollut hirveästi mitään mistä kirjoittaakaan. Mutta nyt oon taas saanut motivaation takas ja ehkä tää tästä taas lähtee!
Kaikki postauksen kuvat c) Heidi Nisonen


Pidin siis viime talvena pimeimmät kuukaudet Arskalla käymisestä taukoa, sillä oli niin kylmä ja pimeää eikä ole valaistua kenttääkään, joten siinä maastossa liukkailla teillä kävelemisessä ei ollut mitään järkeä. Oon nyt kuitenkin jo jokin aika sitten palannut sinne ja nyt lähi päivinä/viikkoina Arska onkin kulkenut tosi kivasti. (kuvia tulee kunhan saan jonkun raahattua kuvaamaan:)) 
Käyn myös ihan normaalisti kerran viikkoon vakitunnilla Kiviojan ponitallilla. Oon siellä löytänyt uuden hevostuttavuuden, nimittäin suomenhevosen nimeltään Leija! Oon nyt Leijalla mennyt muutaman viikon putkeen ja on se vaan niin kiva.<3
Muutaman kerran oon nyt ollut myös mukana kuvailemassa Nannaa ja Lettaa (Nannan vuokraponi), ja oon saanut ihan kivojakin kuvia! 
Nannan blogiin pääset klikkaamalla !tätä!
Tein muuten uuden hevos ig:n (@unelmatratsailla) tälle blogille, joten jos kiinnostaa nähdä meidän meininkejä enemmän niin käy ihmeessä seuraamassa!
Kiitos kun luit! 

1 kommentti:

  1. Ihan super kivaa et oot palannut bloggauksen pariin !! Oon odottanu tätä pitkään :)

    VastaaPoista