perjantai 3. kesäkuuta 2016

#9 Toukokuun suosikit!

Moi, viime postauksesta on aikaa jo useampi viikko, ja pahoittelen sitä, mutta nyt suoraan asiaan eli toukokuun suosikkeihin!

Kuukauden blogi: 

Toukokuussa olen lukenut ahkerasti mm. Suvi nimisen -00 syntyneen tytön hevosblogia. Blogi kertoo kaikenlaisesta hevoselämästä, tarkempia tietoja blogissa esiintyvistä hevosista ja Suvista itsestään voit käydä lukemassa hänen blogistaan
Tykkään kyseisestä blogista yksinkertaisuudessaan siksi, että lähes jokaisessa postauksessa on laadukkaita kuvia, kattavaa tekstiä ja postauksia tulee tiheään tahtiin, esim. toukokuussa Suvin blogiin on tullut 11 postausta joka on mielestäni itselleni paljon, sillä ehdin juuri ja juuri kirjoittaa yhden postauksen viikossa.Bannerissa on omaan makuuni vähän liika vihreää, mutta tähän blogiin ja sen muuhun ulkoasuun se sopii niin miksikäs ei.Ulkoasu näyttää mielstäni kivalta, sopivan yksinkertainen ja "navigointi palkkien"(?) otsikot ovat vihreät ja siksi ne sopivat banneriin.


lempi postaukseni Suvin blogista toukokuulta: "suussani maistuu hiekka"

Toukokuun lempipostaukseni on kaikkien hyvien postausten joukossa ollut "suussani maistuu hiekka" niminen postaus. Lyhyesti tykkäsin postauksesta laadukkaiden kuvien ja tarkasti kerrotun tekstin takia.
Kun teksti on helppolukuista on postausta myös helppo ja kiva lukea! + postauksen otsikko on vähän erikoisempi, mutta kuvaa postauksen aihetta.Kuukauden ratsu:

Olen toukokuussa mennyt neljällä ponilla: Fionalla, Jasonilla, Poksulla ja Colibrilla.
Colibrihan oli tietenkin tosi kiva niin kuin aina, mutta tämän kuun ratsuksi valitsen Poksun. Kyseisellä tunnilla mentiin tulevia koulukisoja varten vähän niinkuin lyhyttä laukassa tehtävää koulu rataa. Poksu meni ihan kivasti lukuun ottamatta pikku spurtteja muiden lähdettyä kentältä suorituksemme ajaksi.

    Kaikki kuvat c) sara
kuukauden tapahtuma:

Mentiin siis Nannan kanssa (ja molempien perheet) helsinkiin perjantaina 27.5 ja tultiin sitten sunnuntaina takaisin kotiin eli oltiin siellä koko viikonloppu. Pääasia minkä takia sinne lähdettiin oli siis JVG:n keikka perjantaina 27.5. Oltiin koko viikonloppu yötä kalliossa sellasessa "citykodissa".
Tehtiin helsingissä kaikkea kivaa mm. maisteltiin Bean boozled karkkeja! Jos joku ei siis tiedä mitä ne on/mitä niillä tehdään niin ne on siis karkkeja joissa on eri värejä ja jos vaikka se paketissa oleva onnenpyörä osoittaa keltaoranssia karkkia, pitää laatikosta ottaa yksi keltaoranssi karkki ja sen maku on joko oksennus tai persikka, tai vastaavasti vauvanpyyhkeet tai kookos jne jne... Koiranruoka oli varmaan pahin!xD käytiin myös Korkeasaaressa. Miun synttärit oli 26.5, mutta koska pidän juhlat vasta kesäkuussa niin en voinut niitä tähän postaukseen ottaa.
Tähän vielä pari kuvaa Helsingistä:

Kuva Nannan snäpistä ennen keikan alkua:)


Tääkin kuva Nannan snäpistä
Korkeasaari

Käytiin lauantai(?) iltana kattomassa Nannan kanssa "äkkilähtö" niminen elokuva tennispalatsissa!

Teen ehkä ihan erillisen kuva postuksen tuosta helsingin matkasta. Tilasin silloin jokin aika sitten Roosalta bannerin ja hetki sitten sen sain blogiin laitettua ja tykkään tykkään tykkään, kiitos Roosa!
Lähdetään kaverini Sagan (ja taas molempien perheet) kanssa Italiaan 9.6-27.6 joten siinä tulee pieni postaus tauko, mutta otan siellä paljon kuvia, jotta saisin ainakin yhden kuva postauksen sieltä sitten aikaiseksi.

Kiitos kun luit ja toivottavati tykkäsit!

-janita

2 kommenttia:

  1. Tällainen palaute on aina tervetullutta! Vähänkö ihanaa lukea näin kattavasti mielipidettä mun blogistä, kiitos tästä! :) Mahtava postaus! Noita karkkeja mäkin haluaisin kyllä maistaa :D

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista