maanantai 5. syyskuuta 2016

#17 Hienoista hienoin Queen!

Moi! Joo tiedän tiedän tiedän, postauksia ei ole tullut nyt piiitkään aikaan ja turha varmaan alkaa selittelemään, mutta en ole vain yksinkertaiseksi jaksanut enkä ehtinyt kirjoittaa postauksia. 
Mutta siis asiaan, eli tässä postauksessa kerron 19.8 olleista kiviojan koulukisoista.

Eli siis kun lähtölistat tulivat kisoja edeltävänä torstaina eli samana päivänä kun meillä on ratsastustunti, niin listassa lukikin yllättäin Queen. Queen oli siinä vaiheessa suhteellisen vähän aikaa vasta ollut kiviojilla. En siis silloin ollut koskaan ratsastanut Queenilla ja aluksi olin vähän paniikissa, mutta kun sain sen sitten torstain tunnille niin ihastuin siihen ihan totaallisesti ja olin tosi iloinen, siitä että sain sen koulukisoihin!

Mutta nyt tarkemmin itse kisapäivään!:

Nanna avusti muta kaikessa: hoitamisessa, varustamisessa jne. koska ei itse kisannut. Ja kun saavuimme tallille niin menimme melko heti tekemään sykeröitä, mutta kun ne eivät ihan onnistuneet niin yritimme harjan tyvessä kiinni olevaa lettiä, mutta lopulta päädyttiin auki olevaan harjaan kun tyviletti meni vähän mutkalle, häntään tein vähän matkaa normaalia ranskalaista lettiä.
Alkuverkat meni iha kivasti, poni vaan ei ollut ihan miun avuilla ja varsinkin laukasta raviin siirryttäessä Queen vähän kiidätti pois miun alta, Kaikki ravityöskentely meni ihan sujuvasti alkuverkoissa.
Radalla kaikki meni hyvin ja Queen meni ihan kivasti! Yhdessä kohdassa kun piti siirtyä ravista kesikäyntiin niin siinä kohtaa tuli oikosulku ja sitten käyntisiirtymä myöhästyi hieman. Muuten meni tosi kivasti, toki tuli aika paljonkin pieniä muitakin virheitä, mutta ei mitään sen suurempaa ja olen tosi tosi tyytyväinen poniin, varsinkin siihen nähden, että olin mennyt sillä kerran ennen kisoja!

Loppujen lopuksi olin 4. sijalla prosentein 65,95%, Hieno Queen!

Laitan tähän vielä muutamia kuvia!

alkuverkat:Radalta: 

<3

Lähi päivinä on tulossa tämän päivän estetrseeneistä Queenin kanssa postausta, myös luultavasti tulevasta ruosin matkasta Nannan kanssa ja noin viikon päästä olevista estekisoista tulee postaukset!! Osallistuin estekisoissa 60cm luokkaan ja toivoin Queenia ja Colibria!
Toivottavasti tykkäsit postauksesta ja jos pidit niin liity ihmeessä lukijaksi!
Kiitos muuten kaikille jotka ottivat kuvia kisoista ja lähettivät niitä miulle!

-janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti