keskiviikko 17. elokuuta 2016

#16 Tostain tunti!

Moi! Tässä on vierähtänyt jo kaksi viikkoa ilman yhtään uutta postausta tänne blogiin, hups! Ja itseasiassa tämänkin postauksen kirjoitin jo kerran, mutta sitten se poistui kun en ollut muistanut tallentaa sitä. Mutta nyt asiaa eli viime Torstain tuntiin kiviojilla. Ratsuna oli hieman itsellenikin yllätyksenä Fiona niminen connemara poni.
Eli alussa otimme tietenkin alkuverryttelyt joiden jälkeen rupesimme menemään käynnissä keskihalkaisijalla olevaa kolmea puomia joiden kunkin kohdalle tuli uralle asti ylettyvä voltti, jotka tehtiin joka toisella puomilla oikealle ja joka toisella vasemmalle. Muutaman kerran käynnissä tämän tehtyämme aloitimme tekemään tismalleen samaa juttua mutta ravissa. ja kun olimme tehneet hetken ravissa tätä niin kävelimme tässä välissä hetken. Sitten muistaakseni aloimme laukkailla kenttää ympäri ja hetken päästä rupesimme tekemään laukka ympyrää keskeltä pitkääsivua. Tätä harjoittelimme siksi että tämän viikon perjantaina on koulukisat joihin osallistun ja radassa on juurikin tämä keskiympyrä. Sitten vaihdoimme suuntaa ja laukkasimme ensin kenttää ympäri ja sitten teimme tähänkin suuntaan keskiympyrää, ja viimeisenä tottakai loppuverkat!


C) Iina

Loput kuvat c) Nanna
Fiona

Colibri

Aijemmin mainitsemistani koulukisoista tulee varmasti myday tai joku muu postaus! Tältä tunnilta on lisääkin kuvia, en vain ole vielä niitä käsiini saanut, mutta niitä tulee varmaan näkymään myöhemmissä postauksissa!

Toivottavasti tykkäsit postauksesta! 

-janita


2 kommenttia: